krídlová garážová brána

A garázskapu ára

A garázskapu és annak ára az Ön igényeitől függ . Az Ön igényei az ajtó funkcionalitásával és megjelenésével kapcsolatban.

Abban az esetben, ha képes pénzt megtakarítani, és megbocsátja magának a legnagyobb előnye által kínált automatikus garázskapu elektromos meghajtás távirányítóval – a garázskapu ára valahol nyolcszáz euró körül kezdődik. Maga a garázskapu nyitó olyan kis elem az ajtón, hogy nem szabad lemondania erről az előnyről. Egy automata garázskapu ideális az Ön számára.

Egyes gyártók alternatívaként rendkívül olcsó kapumozgatókat kínálnak. Természetesen ezek nem érik el a csúcskategóriás meghajtók teljesítményét és tartósságát, de néha ez is jobb, mint a semmi. A kiváló minőségű kapuüzemeltetők drágábbak, de például SMART funkciókkal rendelkeznek. A garázskapu nyitók intelligens funkciói lehetővé teszik, hogy a felhasználó közvetlenül okostelefonjáról vezérelje és felügyelje a kaput.

A garázskapu ára – felárak

A szekcionált garázskapuk alapvetően ugyanazok, bárhol is vásárolja őket. Így bárhol egy hitelesített kereskedővel, lehetőleg egy téglaüzlettel. A hétköznapi formatervezési mintáknak nem szabad jelentősen eltérniük az árban, az árak csak a kiváló formatervezési mintáknál emelkednek.

Agarázskapu ára optimalizálható, ha a standard színek közül választ. A szabványos kapuszínek alapvetően ugyanazok – ezek a színek a piacon a leginkább \”idú\”, és érdemes olcsóbban adni őket. A speciális színezésért felárat kell fizetni. Ha azt szeretné, hogy a garázskapu pontosan az ablakok színével megegyező színű legyen, nincs más dolga. Ezek a pótdíjak szeretnek visszaélni a kereskedők, kap egy árajánlatot több. Ugyanez vonatkozik a felületre \”faimitáció\” – egyes színeket már közvetlenül a garázskapu ára tartalmazza. A különleges színekért felárat kell fizetni. A standard (azaz már beárazott) fa utánzatok például a következők: arany tölgy, sötét tölgy, rusztikus, dió.

Milyen lehetőségek vannak a kapu tervezésében

Garázskapu kialakítása a gyártók szerint nem túl változatos és eredeti. Alapvetően minden gyártó azonosat kínál.

A retro kazettás kialakítás magasabb árat kérhet, de egy jó hírű gyártó nem számít fel felárat egy egyszerű szalagért vagy sima kialakításért. A garázskapuk ára az adott időpontban a piacon lévő formatervezési minták népszerűségén is alapul. Ma a felső sima design szürke. Mindenesetre ne fogadjon el semmilyen felárat egy ilyen típusú kapuért. Rengeteg terméket árulnak jelenleg ebben a dizájnban, tehát milyen extrák !

Ezek a legegyszerűbb különbségek a garázskapuk típusai között, amelyek befolyásolhatják az árukat.

Extra extrák

Egyéb tartozékok, mint például beépített ajtók, üvegezésű kapuk, szellőzőrácsok szintén speciálisan kiszámíthatók. Ha szüksége van rájuk, kérje az árukat külön, nem egy csomagban a kapuval együtt.

Scroll to Top