Automatikus kapunyitás

Garázskapu vezérlés

Az automata ajtónyitók gyakran az oka annak, hogy elgondolkodunk, vajon kinyitottuk-e a garázsajtót, miután elhagytuk a házat. biztonságosan lezárva. A reggeli rohanásban gyakran azon kapjuk magunkat, hogy nem emlékszünk vagy kételkedünk. Ilyenkor csak két lehetőségünk van : vagy visszamegyünk és ellenőrizzük a kaput, vagy reméljük, hogy szerencsénk volt és a kapu biztonságosan zárva van. Vagyis csak ez a két lehetőségünk volt mindaddig, amíg az automata kapunyitók gyártói fel nem találták az úgynevezett „intelligens technológiák„.

„Bölcs” kapunyitás

Az automatikus kapunyitás intelligens technológiája az életünket megkönnyítő intelligens funkciókban rejlik. A mobiltelefonunkra egyszerűen letölthető technológia segítségével teljesen eloszlathatjuk ezeket a kétségeket. Tehát letöltjük a szükséges „alkalmazást” a mobiltelefonunkra, csatlakozunk wifire, és mostantól kezdve a háztól bármilyen távolságból bármikor nyomon követhetjük a garázskapunk állapotát. Nem kell többé a kétségek áldozatává válnunk, csak egy kattintással meg kell néznünk, milyen állapotban van a garázskapunk. Természetesen nem csak a garázskaput felügyelhetjük, hanem mobiltelefonnal is vezérelhetjük. Például amikor valamelyik „lakótársunk” elveszíti vagy elfelejti a kulcsát, és nem tud bejutni a házba. Ebben az esetben automatikusan kinyithatjuk a kaput, majd biztonságosan bezárhatjuk.

MyQ – egyszerű vezérlés bárhonnan

Ha az intelligens funkciót kívánja használni, győződjön meg róla, hogy a garázskapu nyitó automatikusan rendelkezik ezzel a funkcióval. Vagy hogy a meghajtó alapárán felül kell-e fizetnie valami pluszt. Például egyes LiftMaster garázskapu-meghajtásokba már beépítésre került a MyQ technológiát használó automatikus ajtónyitás. Az internetes átjáró kétirányú kommunikációs rendszert használ. Gyorsan és egyszerűen telepítheti otthoni routerén keresztül. Ön nem fizet éves vagy aktiválási díjat. Kérdezze meg az automata kapunyitó szállítóját az ilyen dolgokról, ha szeretné a következő szintre emelni az otthonába való bejutást.

Scroll to Top