Gyorskioldó kapuk

Ahol elsősorban használják őket

A gyorskapukat elsősorban szupermarketekből ismerjük, ahol ezek választják el a raktárterületeket az eladótérről. Mindenhová szállítjuk őket, ahol gyors kapumozgatásra van szükség. Hőszigetelési okokból, a különböző mechanizmusok mozgatásához – a gyorskapuk mindenhol megbízhatóan szolgálnak. Az értékesítési helyiségek mellett az ügyfelek gyakran kérnek szekcionált vagy egyéb kapukat ipari épületekbe, ahol ezek megfelelő helyettesítői az acél ipari kapuknak. Leggyakrabban csarnokok vagy ipari épületek belsejében javasoljuk a beszerelésüket.

Gyorskioldó kapuk és ellenőrzésük

A kapuk mozgatását úgynevezett ipari hajtások biztosítják. Ezek az ipari kapuk hajtásai, amelyek biztosítják az ipari kapu gyors és megbízható működését még nagyon gyakori használat esetén is. A garázskapukat távirányítóval vagy a falon elhelyezett háromgombos vezérlővel lehet működtetni. Biztonsági okokból javasoljuk a fali gomb használatát forgalmas helyeken. Távirányító használata esetén gyakran előfordul, hogy a kaput működtető személy nem látja a kaput, és ez ipari kapubalesetet vagy a mozgó kapu alatt tartózkodó személy sérülését okozhatja. Biztonsági szempontból az összes gyorskaput, ipari kaput, szárnyas kaput, szekcionált kaput és tűzgátló kaput biztonsági funkciókkal, például fotocellákkal, optikusokkal és hasonlókkal látjuk el. Mindazonáltal javasoljuk, hogy aki a mozgó kaput működteti, annak látnia kell azt.

Kivitelezés és tervezés

A gyors tekercselésű kapuk könnyű anyagokból készülnek, és a kapunyílás felett elhelyezett bálába tekercselik őket. A RAL színskála alapján az ügyfél által kiválasztott különböző színekben készülhetnek. A gyorskapuk is rendelkezhetnek áttetsző részekkel, ún. ablakok, amelyek biztosítják mind a tér megvilágítását, mind a biztonságot a használat során. Az olyan műveleteknél, ahol a gépeket vagy személyeket gyakran mozgatják, kívánatos, hogy a lehető legnagyobb mértékben látható legyen a mozgásuk.

Scroll to Top