Ipari kapuk ára

Az ipari kapuk típusai és lehetőségei

Az ipari garázskapuknak számos típusa és lehetősége van. Az ipari kapu ára a kapu különböző jellemzőin alapul. Először is határozza meg, hogy melyik területen fogja alkalmazni az ipari kapu beépítését . Ez lehet egy nagyon egyszerű telepítés egy raktárban vagy egy bonyolult feladat. Egyszerű beépítéssel a konstrukciós feltételek megfelelnek az ipari kapu beépítésének minden követelményének. Ezek a feltételek elvileg nem különböznek a hagyományos garázskapuk beépítésének feltételeitől. A legegyszerűbb ipari kaputípus a szekcionált ipari kapu. Az ajtó nyitáskor a tér mennyezete felé csúszik, így helyet takarít meg az ajtótérben a kezeléshez.

Ipari kapuk ára – a kapu használatának módja

Ipari kapuk ára – ez is függ a kapu funkciójától és felhasználásától. Egyes ipari kapukat nagyon speciális területeken használnak, például amikor bizonyos hőmérsékleti viszonyokat kell fenntartani egy térben. Az ipari ajtók egy speciális típusa atűzgátló ajtók és zsanérok. Ezeknek a kapuknak meg kell felelniük a legszigorúbb követelményeknek a tárgyak lángok terjedése elleni védelmére vonatkozóan. Valójában ezek nem hagyományos kapuk, a tűzálló kivitelek esetében inkább olyan zsanérokról van szó, amelyeket füst- vagy hőérzékelő aktivál. Fokozott veszély esetén a függönyök maguktól leereszkednek a padlóra, és egy bizonyos ideig megakadályozzák a lángok behatolását a védett területekre. Az ipari kapuk egyéb különleges típusai a gyorskapuk vagy a függőlegesen összecsukható ipari kapuk.

Ipari kapuk árlista

Az ipari ajtókra rendkívül nehéz árlistát kapni. A legtöbb esetben az ilyen típusú kapuk méretre készülnek, ezért célszerű a szállítótól árajánlatot kérni egy adott kaputípusra. Az ipari kapu árajánlatkérésben a megrendelőnek meg kell adnia a kapu tervezett felhasználási célját, helyét, valamint a kapu szükséges funkcióira vonatkozó követelményeket. Ezeket kapuvezérlési követelményekként kell megadni, az ipari kapuk kézi működtetésétől kezdve a kapuk wi-fi kapcsolaton keresztül történő kifinomult vezérléséig és felügyeletéig. Az ipari kapu árát jelentősen befolyásolja a kialakítása is, például a kapu anyaga, a kapu színe és a kapu egyes tartozékai is.

Scroll to Top