LIFT MASTER

A LIFT MASTER garázskapu-meghajtók új generációja a kifinomultságot a modern dizájnnal, a minőségi anyagokkal és az ötletes tervezési jellemzőkkel ötvözi.

A SMART CONTROL egy mobiltelefonon keresztül elérhető alkalmazáson keresztül egyszerűsíti és védi a garázskapu működését. Az alkalmazással egyszerűen és kényelmesen vezérelheti és felügyelheti garázskapuját.

A GARÁZSAJTÓ Hajtók teljes mértékben kompatibilisek a bejárati ajtó működtetőivel. Így ugyanazt a távirányítót használhatja az ingatlana összes automatizált kapujához.

A kapuüzemeltető távirányítója matt fekete kivitelű, és kontrasztos fényes lencseburkolattal rendelkezik. Elegánsnak és erőteljesnek tűnik, ugyanakkor nem tűnik túl vaskosnak vagy tolakodónak. Az innovatív csúszófedél megakadályozza a gombok véletlen megnyomását. A puha tapintású anyag feltűnésmentesen, de finoman javítja a felhasználó számára az érzetet.

EGYÉB KIEGÉSZÍTŐK A LIFT MASTER garázskapu működtetők megfelelnek az otthoni SMART AUTOMATIKA minden esztétikai és biztonsági követelményének. Biztonsági fotocellák, falra szerelhető vezérlők, speciális zárak – ezek mind olyan kiegészítők, amelyek növelik a működtetők vonzerejét.

Scroll to Top