Garázskapuk

A SMART DOOR a garázskapuk intelligens megoldásaiért és minden ehhez a témához kapcsolódó dologért áll. Ez a kifejezés magában foglalja a tapasztalatot, a szakértelmet, a kreativitást, a megoldásokra való készséget és a jó kapcsolatokat.

25 éve foglalkozunk garázskapuk és teljes kaputechnika értékesítésével és gyártásával. Eredetileg egy sikeres termékkel, az OLYMPS DOOR-ral indultunk, amelyet kifejlesztettünk és Közép-Európa, valamint a Távol-Kelet piacaira vittünk.

Ma a lakóházak számára készült klasszikus garázskapuk gyártására összpontosítunk, de a speciális alkalmazások, mint például tűzgátló ajtók, rakodórámpák, hidak és minden, az ajtótechnikával kapcsolatos dolog szállítására, beszerelésére és szervizelésére is, amelyeket az ügyfélre szabottan kell elkészíteni.

Ki tudjuk használni a piacon szerzett hosszú távú tapasztalatainkat, valamint a tapasztalt szakemberekből álló csapatunkat, akikkel már évek óta együtt dolgozunk. Hosszú távú jó kapcsolatokat építettünk ki a legjobb minőségű beszállítókkal, így a minőségi alkatrészek a megoldásaink részévé válnak. Ez a mi versenyelőnyünk – hosszú távú kapcsolatok a szakértő munkatársakkal és beszállítókkal, akik minőségi terméket és szolgáltatást tudnak nyújtani az ügyfeleknek jó áron.

Hívjon minket

A működtető maga egy transzformátorral rendelkezik, amely az elektronikát üzemi hőmérsékleten tartja, így még a fűtés vagy szigetelés nélküli garázsokban sincs veszély.A távirányítóban egy közönséges akkumulátor van, amely nem tűri a fagypont alatti hőmérsékletet, ezért javasoljuk, hogy a távirányítót ne hagyja a parkoló autóban. Ez a legpraktikusabb is, mindig kéznél van, ha be kell mennie a garázsba.

Ha az ügyfélnek van egy másik bejárata a garázsba (ha a házból lép be), amelyre áramszünet esetén van szüksége, akkor nincs szükség az ajtó külső oldalán lévő kilincsre, amellyel az ajtó megfogható. Ez az önzáró meghajtással együtt lehetetlenné teszi a kapu erőszakos kinyitását. Bármilyen külső elem, mechanikus fogantyú vagy zár teszi a kaput "sebezhetőbbé".

Áramkimaradás esetén a garázsban lévő hajtás könnyen lekapcsolható, így az ajtó kioldható és kézzel működtethető. Ha nincs más bejárat a garázsba, akkor az ajtó külső oldalára egy biztonsági zárral ellátott fogantyú van felszerelve, amellyel szükség esetén ki lehet kapcsolni a meghajtást. tartós távollét vagy használaton kívüliség esetén az ajtó a garázs belsejéből fémszirmokkal rögzíthető.

Ha az ügyfélnek nincs másik, tartalék, akkor le kell választania az ajtót a meghajtóról és kézzel manipulálnia kell, távozáskor a garázs belsejéből az ajtót az alsószoknyával rögzítse. Ha teheti, egy második távirányítót használ, és a lehető leghamarabb kapcsolatba lép a szállítójával, aki gondoskodik arról, hogy biztonsági okokból töröljék a vevőegység memóriáját, és a régi és az új távirányítót újrakódolják. Arra az esetre, ha valaki, aki megtalálja a vezérlőt, nem tudja megbabrálni a kaput. Ezt az egyszerű feladatot a vállalat bármelyik meghatalmazott szerelője elvégezheti.

A kapu nem igényel különösebb karbantartást, de ajánlott évente legalább egyszer, optimális esetben 2 x a hajtás általános karbantartása, amelyet a szállító biztosít. A téli hónapokban, amikor a hőmérséklet fagypont alá csökken, a garázskapu körüli tömítés megkeményedhet, így az nehezebben és lassabban mozog. Ez egy általános jelenség, és nem kell semmit sem tenni ellene.

Gyakran ismételt kérdések

Scroll to Top