Otthon automatizálási rendszerek

A SMART DOOR újdonsággal – a LiftMaster garázskapu működtetőinek új generációjával – érkezik a piacra. A LiftMaster az egyik vezető garázskapu működtető gyártó, amelynek kizárólagos szlovákiai forgalmazója lettünk.

A LiftMaster meghajtók új generációja innovatív, elegáns kialakítású, így a meghajtó nem zavaró tényező a garázsban. A puha tapintású anyagból készült csúszófedél megakadályozza a működtetőtest gombjainak véletlenszerű megnyomását.

Távvezérlők

A matt fekete színű távirányítók nem sértik az ízlést, és a borítás megakadályozza a véletlen sérüléseket is, ami más típusú távirányítók esetében gyakori vásárlói panasz. Egyszerűen fogalmazva : nem lehet megérinteni a gombot a távirányítón, amikor a táskájába vagy zsebébe teszi, kinyitja a kaput, és nem is tud róla.

Könnyű telepítés

Az útválasztón keresztül nagyon könnyen és gyorsan telepíthető egy internetes átjáró a meghajtókhoz. A beépített MyQ technológia segítségével a garázskapu mozgását a világ bármely pontjáról okostelefonon vagy számítógépen keresztül vezérelheti vagy felügyelheti. Csatlakoztassa a tápellátást és a routert - hozzon létre egy fiókot a weboldalon - regisztrálja a LiftMaster internetes átjárót - adjon hozzá MyQ-val felszerelt eszközöket - és kész.

Megtakarítás

Maga a működtető szerelése olyan egyszerű, hogy szinte bárki gond nélkül elvégezheti egy méretkulccsal. Egyes modelleknél akár 200 mm/s végsebesség is elegendő kényelmet biztosít, ráadásul ez a funkció nem kerül felárba. Az alacsony készenléti energiafogyasztás évente akár 10 euró megtakarítást jelent a világszerte telepített garázskapu nyitók többségéhez képest.

Az új távvezérlési technológia megbízható kétirányú kommunikációs módszert biztosít - a vevő két frekvencián, 868 és 433 MHz-en képes kommunikálni, azaz a meghajtót 868 vagy 433 MHz-en működő adókkal lehet vezérelni.

Az akár 10 éves garancia a LiftMaster termékek magas minőségi színvonalát bizonyítja.

Scroll to Top