Szolgáltatás

Hosszú távú gondozás

Célunk, hogy hosszú távú partnerséget alakítsunk ki ügyfeleinkkel, ezért az általunk szállított termékekhez hosszú távú gondozást kínálunk ügyfeleinknek. A garanciális és garancián túli szervizeléseket kizárólag az erre felhatalmazott és rendszeresen képzett személyzet végzi. Szolgáltatásaink közé tartoznak a tanácsadási és ellenőrzési szolgáltatások is. Minden javításhoz és szervizeléshez eredeti pótalkatrészeket használunk.

SZOLGÁLTATÁS ONLINE

Az általunk szállított termékek telepítését, garanciális és garanciát követő szervizelését biztosítjuk. Ezt kizárólag engedéllyel rendelkező és rendszeresen képzett szerelők végzik. Ha érdekli ez a szolgáltatás, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a 0911 892 285 telefonszámmal.

Alternatívaként kérjük, töltse ki ezt az űrlapot, és mi mindent elintézünk Önnek.

Név, telefonszám és e-mail cím megadása kötelező.

  1. Mám záujem o:

  montáž nového výrobkuservis

  2. Čo chcem namontovať/servisovať

  3. Miesto montáže/servisu:

  Ulica

  Mesto

  PSČ

  Štát

  4. V prípade servisu je tovar v záruke?

  anonie

  5. Popis závady:

  6. Kontakty:

  Meno a priezvisko *

  Email *

  Telefón *

  The Nasledovné údaje sú nepovinné, Pre správne určenie ceny resp. termínu a spôsobu opravy veľmi užitočné.

  V prípade nárokovania záručnej opravy prosíme priložiť scan záručného listu.

  Garancia

  A SMART DOOR arra törekszik, hogy minden szállítás teljes körű legyen, és megfeleljen az Ön megrendelésének. A gyakorlatban azonban minden ellenőrzésünk ellenére ez nem mindig lehetséges. Képesek vagyunk rövid időn belül kijavítani a szállításban előforduló hibákat vagy hiányosságokat, és így enyhíteni a hiányos vagy rossz minőségű szállításnak az ügyfélre gyakorolt hatását. Fontos azonban, hogy azonnal tájékoztasson minket a helyzetről, és lehetővé tegye számunkra, hogy a legmegfelelőbb megoldást javasoljuk a problémára. Szállítási reklamáció esetén kérjük, mindig adja meg a megrendelés kódját és a kapu sorozatszámát. Nagy projektek esetében előnyös, ha az egyik ajtót a másik ajtó beépítése előtt teljesen beépítik, így a szállítás során felmerülő hibák és hiányosságok viszonylag gyorsan és olcsón felismerhetők és kijavíthatók. A SMART DOOR-ra a szállítástól számított 24 hónapos garanciát vállalunk. A garancia a szállítás minőségére és teljességére, valamint a berendezés működőképességére terjed ki, amennyiben a berendezést arra jogosult személy szerelte be. A gyártó vállalja, hogy a jótállási időszak alatt biztosítja a gyártási hibák vagy anyaghibák által okozott valamennyi hiba és hiányosság kijavításához szükséges pótalkatrészek és anyagok szállítását.

  A garancia nem terjed ki:

  A garancia érvényesítésének feltétele, hogy a szakember legalább 12 havonta egyszer ismételt ellenőrzést és vizsgálatot végezzen. Az ellenőrzéseket és vizsgálatokat, valamint a javításokat és átalakításokat arra jogosult személynek kell elvégeznie, és azokat a felhasználó által vezetett nyilvántartási könyvben kell rögzíteni. A jótállás megszűnik a jótállási idő lejártával vagy a jótállási feltételek megszegésével. A gyártó nem vállal felelősséget a kapuért, ha azt helytelenül vagy a szerelési utasítások, illetve az alkalmazandó előírások és szabványok megsértésével szerelték fel. Ez a kézikönyv nem ad a telepítőnek vagy a felhasználónak semmilyen jogot a rendszer módosítására. A telepítő vállalja a felelősséget minden olyan módosításért, amely nem felel meg ezen utasításoknak. A műszaki tervezésbe való bármilyen szakszerűtlen beavatkozás meghibásodást vagy balesetet okozhat, és anyagi vagy személyi sérülést okozhat. Ha a telepítés során olyan incidens történik, amely nem oldható meg a jelen telepítési útmutatóban megadott információk alapján, forduljon a gyártó műszaki szolgálatához.

  Scroll to Top