Kedves Ügyfeleink!

a dolgok a környező helyzettől függetlenül rosszul mennek.

Ebben az esetben segítenünk kell egymásnak, amennyire csak tudunk. Eddig a következőket tudjuk biztosítani szerelőink szervizbeavatkozásai, de csak korlátozott mértékben. Ez azt jelenti, hogy a  szervizszolgáltatások  a szokásosnál hosszabb ideig várakozik.

Azonban, ha valaki úgy érzi, hogy tud segíteni magának, szívesen elküldjük a  pótalkatrész   és műszaki tanácsadással is rendelkezésre állunk. Küldünk Önnek egy telepítési videót, vagy kollégáink legjobb tudásuk szerint telefonon adnak tanácsot.

Hiszünk abban, hogy együtt mindent meg tudunk csinálni.


Tudni fogod.

Tudni fogod. Inkább többet fizet, drágább, de jobb minőségű terméket vásárol, hogy tovább tartson. Ezek általában meghibásodás nélkül tartanak ki a garanciaidő végéig. Aztán lassan először nyikorogni kezd (hámlik, lassul, szakad .....), míg végül teljesen leáll (kialszik, elolvad, elpattan ....). Mivel a termék drága volt, először nem is gondolkodik azon, hogy újat vegyen. Őszintén hordozhatod a kocsiban, illetve. Ön otthon járkál, és reméli, hogy talál egy megfelelő szervizt, ahol a terméket megfelelő áron visszaállítják az eredeti állapotába. Egy ideig azt hiszi, hogy a beszállító akkor is vigyáz a termékére, amikor önnek szüksége van rá, és nem csak akkor, amikor már hozott önnek egy újat, szépen beszerelte, és azonnal kiszámlázta önnek. És most olyan helyzetben találja magát, "ahol már senki sem garantál semmit". Cinikus e-mail érkezik egy bambuszroló-kereskedőtől, aki azt állítja, hogy "nem javít bambuszrolókat". Egyszerűt kellett volna vennie, nem pedig drága bambuszból készülteket. A garázskapu eladója, amelyik nem működik az Ön számára, küld valakit, de nem tudja, hogy mikor. Nem számít, mennyibe fog kerülni, a pótalkatrészek drágák. Tudja, a gyártótól kell megrendelnie. Biztos vagyok benne, hogy ez már megtörtént veled. De ez biztosan nem történt meg veled a garázskapunkkal. 1991 óta vagyunk a piacon, és az általunk javított kapuk némelyikének 1994-es gyártási címkéje van. Ez nem csak a kapuk hosszú, problémamentes működéséről tanúskodik, hanem a minőségi pótalkatrészekről is, amelyek még 22 év után is kompatibilisek.

Lépcső a garázsba

Ma a garázskapu nyílása a legnagyobb nyílás a házon. Nem számít, hogy mivel töltöd ki a lyukat, amíg tetszik az eredmény, és egyúttal a célját is szolgálja. Nem mindegy, hogy ki gondoskodik majd az Ön igényeinek megvalósításáról, és kivel fog együttműködni. Hét alapvető lépést tudok ajánlani, amelyek biztosan megkönnyítik a választást:

ELSŐ LÉPÉS

Válassza ki a panel kialakítását - minden kaput úgy kell megválasztani, hogy nagyszerű kiegészítője legyen otthonának. A leggyakoribbak a szekcionált garázskapuk kazettás, sima, sávos és réselt panelekkel.

KETTŐS LÉPÉS

Válassza ki az anyagot - minden kapunak tartósnak kell lennie. A szekcionált garázskapuk főként acélkapuk, kiváló minőségű festett felülettel vagy népszerű acélkapuk, fát imitáló felülettel.

HARMADIK LÉPÉS

Válassza ki a szigetelés típusát - minden ajtónak meg kell felelnie a hőmegtakarítással kapcsolatos elképzeléseinek. A legkívánatosabbak a poliuretán szigeteléssel ellátott ajtók. A szelvények kétoldalas acélburokkal rendelkeznek, és szabványos vastagságuknak 4 cm-nek kell lennie. Egyes cégek 2 cm vastagságú szelvényeket is kínálnak, amelyek olcsóbbak, de lényegesen rosszabb szigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezt nem hangsúlyozzák az ajánlatban, ezért ezt mindig ellenőrizze.

NEGYEDIK LÉPÉS

Válassza ki a kivitelezést - minden kapunak tartósnak és könnyen karbantarthatónak kell lennie. Jelenleg a garázskapuk leghatékonyabb kivitelezése a Woodgrain típus - egy szemcsés kivitel, más néven famintázat. Ezt a felületet könnyebb karbantartani, mint az alternatívaként használt sima felületet. Az esővíz nem hagy nyomot a szemcsés felületen, és a kis karcolások szinte láthatatlanok.

ÖTÖDIK LÉPÉS

Válassza ki a kapu színét - minden kapu olyan színű lehet, amilyenre szüksége van. Az acél garázskapukat közvetlenül a beszállítónál a kívánt árnyalatra lehet színezni, és így az ajtó illeszkedik a homlokzat egyes elemeihez - vakolat, redőnyök vagy bejárati ajtók. Nagyon népszerűek a fához hasonló felületű acélkapuk. A szelvények felületén lévő díszlécek sötétebbek, ami nagyon vonzó megjelenést kölcsönöz a kapunak.

HATODIK LÉPÉS

Válassza ki az üvegezés típusát - minden ajtó sok fényt kaphat, és igazán egyedi lehet. A kapuk díszítőbetétei bármilyen színűek lehetnek, a kapu színének megfelelően dönthet.

HETEDIK LÉPÉS

Válassza ki a szállítót, kérje meg őket, hogy szereljék fel a kaput, és térjen vissza a cikk elejére. Nem mindegy, hogy ki gondoskodik majd az Ön igényeinek megvalósításáról, és kivel fog együttműködni.

Fontos befektetés.

A garázsajtó kész tény. Valamikor régen minden tisztességes háznak a bejárati ajtó mellett saját, gondosan megtervezett kapuja is volt. A kapukkal az udvarra vagy a folyosóra lehetett bejutni, és a ház tulajdonosának társadalmi státuszát is kifejezte egy ilyen kapu minősége és megjelenése. Talán a kapu gyártását még az épület alapjainak első feltárásával egy időben kezdték el, mert egy szép, jó minőségű és működőképes kapu előállítása tudomány lehetett.

Azóta sok minden változott, de egy jó minőségű és szép kapu még mindig jó minőségű és szép kapu. Más technológia, más gyártási időre, de a kiválasztására fordítandó figyelemnek ugyanolyan kell lennie, mint a régmúltban. Kevesen tudják, hogy például a garázskapu a legnagyobb mozgó tárgy a ház homlokzatán, és természetesen magára vonja a környezet figyelmét. A garázskapu fontos beruházás, és joggal várhatjuk el, hogy évekig gond nélkül szolgáljon. Végül is valószínűleg gyakrabban használjuk, mint magát a bejárati ajtót. Az ablakgyártók nagy figyelmet fordítanak az ablakok hőszigetelő tulajdonságaival kapcsolatos marketingre is. Mi lenne, ha ezt az információt a garázskapuról is megtudnánk ? Persze, nem alszunk közvetlenül a garázsban, de ha az a házhoz kapcsolódik, és esetleg van fölötte egy gyerekszoba, akkor meleg van, illetve meleg van. a hideg a garázsban szintén fontos tényező. Ahhoz pedig, hogy társadalmi státuszunk kellően biztosított legyen, a kapu megjelenése rendkívül fontos. Mindezekre azért van szükségünk, hogy a garázskapu megfeleljen a megfelelő befektető, bérbeadó vagy mesterember által támasztott követelményeknek. Ezért fontos, hogy minőségi gyártót keressünk, talán még tényleg az első ásatással a helyszínen. Hogy ne kelljen kompromisszumot kötnünk a szomszédban lakó magánszemélyrel, aki elad nekünk egy garázskaput, gyorsan beszereli, de csak fehér színben van, és fél év múlva éttermi szolgáltatásra változtatja az üzemeltetést. De tényleg be kell zárnunk az épületet, mert kezd kihűlni, és valamivel be kell töltenünk a nagy lyukat.

Az Olymps Door 1991 óta nyit garázsokat.

A probléma a legjobb árral

Ismeri azt az érzést, amikor meg kell vásárolnia valamit, amit több százféle típusban, fajtában kínálnak, és sem kedve, sem ideje nincs a termék összes technikai és egyéb kütyüjével foglalkozni? Pontosan tudja, hogy valaminek mit kell tennie, és miben kell segítenie otthon. Ilyenkor általában a www.najlepšia.cena.sk vagy valamilyen más webes csípés segít. De kérem a kezét, van véletlenül valahol otthon ilyen „árfekvésű” , javíthatatlan vagy nem összeszerelhető „termék”?

Biztosan nem fog hibázni, ha a beszállítójától érdeklődik a szervizről, a pótalkatrészekről, a telepítésről és – a kalandvágyóbbak számára – a személyzet képzéséről és a tanúsítványokról. Közvetlenül a gyártónak kell őket kiképeznie, és rendelkezniük kell egy ellenőrzött tanúsítvánnyal, amely garantálja, hogy eredeti termékekkel és pótalkatrészekkel rendelkeznek a berendezés telepítéséhez és javításához. Legalább olyan címmel kellene rendelkezniük, ahol van egy téglaüzlet, hogy ne legyen www. best.cena.sk hirtelen nem elérhető, és az árjavítással egy valódi kereskedőhöz kell fordulnia, aki megfelelően kiszámítja a nem tőle vásárolt termék telepítését vagy javítását.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a www.smartdoor.sk a szakaszban kapumozgatók kizárólag az olasz NICE s.p.a. és LIFTMASTER gyártó eredeti termékeit találja. És azt is, hogy ezeket a termékeket a SMART DOOR képzett és tanúsított személyzete szakszerűen telepíti és szervizeli.

Képes kapuk

Ismeri azt az érzést, amikor meg kell vásárolnia valamit, amit több százféle típusban, fajtában kínálnak, és nincs kedve és ideje foglalkozni a termék összes technikai és egyéb kütyüjével? Pontosan tudja, hogy valaminek mit kell tennie, és miben kell segítenie otthon. Ilyenkor általában a www.najlepšia.cena.sk vagy valamilyen más webes csípés segít. De kérem a kezét, van véletlenül valahol otthon ilyen „árfekvésű” , javíthatatlan vagy nem összeszerelhető „termék”?

A garázskapuknak nem kell unalmasnak lenniük.
Kitennéd a világnézetedet a saját garázsajtódra? Vagy legalább mondanál valamit az érdeklődési körödről, hobbidról vagy preferenciáidról? Bátorság vagy önuralom hiánya? A világ többi része, amely klasszikus fehér vagy jelenleg rendkívül népszerű szürke szekcionált vagy gördülő garázskapukkal rendelkezik, leereszkedően mosolyoghat. De valójában miért is ne. Az én kapum az én tulajdonom, én vettem és szereltettem fel a saját házamra és a saját telkemre. Ha úgy érzem, hogy valamit el kell mondanom a világnak, tökéletes helyem van hozzá.
Egy másik lehetőség a kereskedelmi. Bár az óriásplakátok, bannerek és reklámtáblák árai a gazdasági válság következtében némileg csökkentek, még mindig irreálisak. Miért ne népszerűsítené tehát ingyen a saját forgalmát vagy vállalkozását, és miért ne különböztetné meg magát a versenytársaitól?
A jó ízlés mértéke ebben az esetben bizonyára vitatható, de egy ilyen dekorációt is meg lehet rendelni a szakemberektől. Cégünk neves grafikusokkal és művészekkel dolgozik együtt, akik minden bizonnyal pontosan az ügyfél igényei szerint tudják megtervezni a garázskaput, miközben a jó ízlés magas színvonalát is megtartják. Így válhatnak a SMART DOOR garázskapuk egyfajta művészetté. Galéria

Scroll to Top