Tűzvédelmi redőnyök és kapuk

A tűzvédelmi funkciókkal ellátott intelligens ajtók és kapuk létrehozása nagyszerű lehetőség lehet egy olyan vállalat számára, amely az otthonok és vállalkozások biztonsága és kényelme terén szeretne újításokat bevezetni. A tűzvédelmi redőnyöknek és kapuknak egyaránt meg kell felelniük az ügyfél biztonsági és esztétikai követelményeinek. A tűzgátló ajtókat és kapukat olyan gyártónak kell biztosítania, amely rendelkezik az összes szükséges tanúsítvánnyal.

Tűzvédelmi redőnyök és kapuk – integráció az otthoni automatizálással

A tűzvédelmi redőnyök, ajtók vagy kapuk részei lehetnek egy okostelefonon, számítógépen vagy táblagépen lévő alkalmazással vezérelt intelligens otthoni rendszernek. Be kell tudni állítani, hogy az ajtó automatikusan bezáródjon és bezáródjon, ha az otthoni automatizálási rendszer által észlelt tűz keletkezik. A nemzetközi biztonsági szabványok betartásával beszerelt tűzvédelmi redőnyöket és kapukat a többi házautomatizálási rendszerrel integráltan kell telepíteni .

Tűz aktiválása

Beépített füst- és magas hőmérséklet-érzékelők, amelyek automatikusan bezárják az ajtókat, redőnyöket vagy kapukat, és aktiválják a tűzvédelmi mechanizmusokat (pl. retardálóanyag kibocsátása vagy a tömítés ellenállásának növelése).

A Gateway összeköttetésben áll az épület tűzjelző rendszerével, hogy tűz esetén összehangoltan reagálhasson.

Biztonsági jellemzők

Biometrikus zárak (ujjlenyomat, arcfelismerés) a fokozott biztonság érdekében. Integrált kamerák, amelyek biztonsági rendszerként szolgálhatnak, vagy vizuális beléptetés-ellenőrzést tesznek lehetővé.

Ellenállás és tartósság

A tűzzel és hővel szemben nagy tűzállóságú anyagok, például acél vagy kompozit anyagok használata.

Önzáró mechanizmusok, amelyek biztosítják, hogy az ajtó mindig biztonságosan záródik, és biztonságosan illeszkedik a keretbe, növelve a tűzállóságot.

Energiahatékonyság

Intelligens tömítések, amelyek alkalmazkodnak a hőmérséklet-változásokhoz és biztosítják az energiatakarékos tömítést.

Integrált napelemek az ajtóelektronika és a kapcsolódó biztonsági rendszerek energiaellátásához.

Értesítési rendszer és távoli hozzáférés

Értesítések és riasztások okostelefonon, ha a tűzvédelmi mechanizmusok aktiválódnak, vagy ha illetéktelen behatolásra tesznek kísérletet.

Lehetőség az ajtó állapotának távvezérlésére és felügyeletére.

Moduláris kialakítás

A személyre szabás és a korszerűsítés érdekében olyan komponensek, mint például kamerák, érzékelők vagy zárak hozzáadása vagy cseréje.

Különböző felületek és színek az épület vagy a belső tér esztétikájához igazodva.

A tűzgátló ajtók alkalmazkodóképessége

Lehetőség van kijelző vagy érintőképernyő elhelyezésére az ajtón a látogatókkal való interakció vagy a fontos információk megjelenítése céljából.

Scroll to Top