sekcionálna garážová brána

A garázskapu ára

A garázskapu ára elsősorban a méreteitől és a kialakításától függ. A szekcionált vagy lengőkapuk esetében elsősorban azt kell tisztáznia, hogy milyen külső kialakítású és színű kaput szeretne. Ezeket a követelményeket ezután egyeztetni kell a szállítóval. Az egyedi minták vagy színek nem mindig befolyásolják a garázskapu végső árát.

Ár garázskapu az ár ajánlatban

A kereskedőnek a lehető leghamarabb ajánlatot kell adnia Önnek a garázskapura vonatkozóan, miután elküldte az érdeklődését. A csomagot 24 órán belül kézbesíteni kell Önnek, mint alapesetben. A garázskapu árát az árajánlatban az Ön specifikációja szerint, de a helyszíni mérés alapján is meghatározzuk. Egy jó hírű vállalkozó nem hagyatkozik az Ön méréseire, hanem a lehető leghamarabb elküld egy alkalmazottat, aki minden szükséges méretet lemér. Így elkerülhető, hogy a kapu szállítása és beépítése során különböző pontatlanságok vagy félreértések merüljenek fel. Ezt a szolgáltatást egy jó hírű garázskapu-beszállítónak kell nyújtania, természetesen ingyenesen.

Mi befolyásolja a garázskapu árát

Ami garantáltan befolyásolja a garázskapu árát, az a mérete. A vállalkozónak az árajánlathoz szüksége van az építési nyílás pontos méreteire, azaz a nyílás szélességére és magasságára. A garázskapu árát az építési körülmények is befolyásolják. Ez a kapunyílás feletti és a kapunyílás oldalai mentén lévő teret jelenti. A gyártó határozza meg a szabványos kapu beépítéséhez szükséges optimális feltételeket. Ha találkozol velük, akkor kevesebb a probléma. Ha nem felel meg nekik, két lehetőség van. Vagy beállítja a garázskapu nyílását a gyártó követelményeinek megfelelően. Vagy a gyártó módosítja a termékét, hogy a garázskaput korlátozott körülmények között is be lehessen szerelni. Egy ilyen kiigazítás azonban hatással lesz az árra, nyilvánvalóan felfelé.

A garázskapu árát különböző garázskapu tartozékok hozzáadásával növelik. Például fizethet egy különleges ajtódizájnért, egy különleges garázskapu kivitelezésért. A garázskapu árát továbbá különböző tartozékok is befolyásolják, mint például a különböző típusú üvegezések, a garázskapuhoz épített bejárati ajtók, szellőzőrácsok stb. A lehető legpontosabban határozza meg ezeket a követelményeket a kereskedőnek, hogy a lehető legpontosabb árajánlatot készíthesse el Önnek.

Scroll to Top