A garázskapu nem csak egy befektetés.

Kérjük, figyeljen ezekre az érvekre:

A garázskapu által kitöltendő tér általában az épület legnagyobb nyílása.

\A garázskaput, mint az épület legnagyobb mozgatható tárgyát, gondosan kell kiválasztani. \”

Nem számít, hogy mivel töltöd ki a lyukat, amíg tetszik az eredmény, és egyúttal a célját is szolgálja.

\” Ez nem csak a garázskapu megjelenése szempontjából fontos, hanem a hőtechnikai tulajdonságai és a funkcionalitás szempontjából is. \”

Nem mindegy, hogy ki gondoskodik majd az Ön igényeinek megvalósításáról, és kivel fog együttműködni.

\”Töltsön elég időt és helyet a megfelelő szállító kiválasztásával, a garázskapunak sok éven át kell szolgálnia. \”

A garázskapu dizájnját a vakolathoz vagy az ablakokhoz szeretném illeszteni ?

Először is a garázskapu színéről van szó. Valamihez illeszkednie kell. Ha nem muszáj, akkor lehet fehér. Ha a fa ablakokhoz kell illeszkednie, válasszon fadíszes garázskaput. Ma a gyártók rengeteg mindent kínálnak. Érdeklődjön a kapu felületén a dekor felvitelének technológiájáról. A fóliák kevésbé tartósak, javaslom a speciális festést. Ha nem szeretne fa utánzatot, a kapukat bármilyen színűre festheti. Ez általában feláras. Az alapárakban a kapuk fehér, barna vagy szürke színben kaphatók.

Naponta hányszor nyitják és zárják a garázskaput ?

Nem számít, hogy a garázskaput egy társasház közös garázsába vagy egy családi házra szerelik be. Szintén fontos a kapu azon területe, amelyet az elektromos meghajtó működtetni fog. Ezeket a paramétereket a \”drive power\” mezőben kell feltüntetni. A \”nyitási sebesség\” mező a kapu mozgásának sebességéről tájékoztat. Ez fontos a forgalmas helyeken, ahol nem tudunk sokáig várakozni az úttesten. A távvezérlők számát is figyelembe kell venni, legyen legalább egy tartalék.

Van-e a garázsomnak a garázsajtón kívül más bejárata is ?

Ha a garázskapu az egyetlen bejárat a garázsba, akkor alternatív megoldásra van szüksége. Előfordulhat, hogy elment az áram, és a motor nem mozog. Ebben az esetben kérjen úgynevezett vészzárat a kapura. Ez egy klasszikus fab, amely egy acélrúddal kapcsolódik a garázsban lévő meghajtóhoz. Áramszünet esetén a kulcs segítségével nyithatja ki, és a kapu meghúzásával leválaszthatja a működtetőt a kapuról. Ezután kézzel nyithatja ki a kaput. A kapu biztosításához külső zárra is szükség van, hogy a kaput biztonságosan lezárhassa.

Scroll to Top