A megfelelő garázskapu az Ön otthonához

A garázskapuk alapvetően ugyanazok

A lakossági (magán) garázskapuk lényegében ugyanolyan kialakításúak, bárhol is rendelje meg őket. Kisebb eltérések lehetnek a műszaki kialakításban. Egy jó hírű gyártó azonban még ezt az elemet sem tudja „átverni”, mivel a garázskapu egyszerűen nem működne. Az egyes szállítók azonban abban különböznek, hogy hogyan viszonyulnak az ajánlattételhez, a kivitelezéshez és – ami a legfontosabb – a szerződés teljesítése után.

Garázskapu kialakítása

Garázskapu kialakítása – a gyártók és az eladók általában az ajtó külső megjelenésére utalnak így. A szabványos kivitelek a szíjas, a sima és a kazettás. A garázskapuk egyes szalagkialakításai eltérhetnek a szalagok vastagságában. A garázskapu felülete általában két változatban kapható – sima felületű és narancshéjra emlékeztető textúrájú felület. Manapság a sima felület a divatosabb, de a karbantartás és a tartósság érdekében a második típusú felületet ajánljuk. Ez nem annyira látható kis karcolások.

Garázskapu színek

A garázskapu felületének színét illetően sokféle szín közül választhat. Régen elmúltak már azok az idők, amikor a fehér és a barna volt a standard szín. A gyártók az összes RAL-színtől kezdve a különböző faimitációkon át a saját tervezésű, kifinomult nyomatokig mindent kínálnak. Természetesen minden extra szabványért fizetni kell. A különbség abban van, hogy az egyes kereskedők mit kínálnak alapfelszereltségként, felár nélkül. Természetesen az egyedi megrendelések egyedi tervekkel nem jutnak el oda. Legalább azonban az alapárnak tartalmaznia kell néhány színt és faimitációt, hogy a garázskaput az ablakokhoz vagy a homlokzathoz igazíthassa. És extrém felár nélkül.

Kapu szolgáltatás

Jó ötlet megtudni, hogy az eladónak van-e üzlethelyisége is. Az esetek túlnyomó többségében nem működik a virtuális üzletben történő reklamáció vagy átjáró szolgáltatás igénylése. A jó hírű partnereknek ingyenes helyszíni tájékozódást, valamint a színek és minták mintalistáját kell felajánlaniuk. Ha már van tapasztalata a garázskapukkal kapcsolatban, és nem szeretné ezt a szolgáltatást, akkor a weboldalon teljes körűen kell kínálniuk, beleértve az árajánlatkérő űrlapot is. A jövőre nézve a legfontosabb, hogy megfelelő szervizelést és eredeti pótalkatrészeket biztosítson kapujához.

Scroll to Top