automatická garážová brána

Automatikus kapu – távirányítós kapu

Automatikus kapu

Ez alatt a legtöbb esetben a garázskapukat vagy az ingatlan bejárati kapuit értjük. A közös nevező az, hogy a kapukat nem kell kézzel működtetni. Az automata kapu már szinte nélkülözhetetlen kiegészítő egy új ház vagy garázs építésénél. Kényelmet és biztonságot nyújt a garázsba való be- és kilépéskor bármilyen időjárási körülmények között. Ugyanakkor azáltal, hogy kívülről nincs kilincs vagy zár az ajtón, a garázs legalább részben védve van az erőszakos behatolás ellen. Ha a kaput bezárták, a kapu a kapu működtetője védi az erőszakos nyitás ellen, amely csak az Ön távirányítójának vagy okostelefonjának jelére reagál. A távirányító kényelmet teremt az otthonába való belépéskor is.

Automatikus kapu hajtással

Az automata működtetők a kapu méretétől és súlyától függően különböző típusú kapukat működtethetnek. Az automata kapumozgatók ezután a kapu területének vagy súlyának megfelelően változnak. a fő különbség az automata kapu működtetőjének árában van. egyéb különbségek az automata kapu működtetőjének tartozékaiban vannak. Minél nagyobb teljesítményű a kapumozgató, annál több lehetőség van a tartozékokban. Az utóbbi időben az automata kapuüzemeltetőket is felszerelték a következőkkel így hívják. intelligens technológiák amely okostelefonok vagy számítógép segítségével vezérli és felügyeli az automatikus kapuk mozgását.

Automatikus garázskapuk

A garázsok automata ajtajai különböző kivitelben készülhetnek. Szekcionált, gördülő, lengő-, lengő- és csuklós kapuk – minden garázskaputípus felszerelhető távirányítós kapumozgatóval. Ezáltal a kézi ajtó automatikus garázskapuvá válik. Az automata kapuk népszerű kiegészítője a

egy fali nyomógomb is, amely a garázsban van felszerelve. Biztosítja az automata kapu vezérlését távirányító használata nélkül. A garázskapu működtetők távirányítói különböző kivitelben és áron kaphatók. Jó ötlet, ha az automata kapu működtetőjével azonos márkájú távirányítóval rendelkezik.

Az ingatlan automatikus bejárati kapui és azok vezérlése

Automatikusan működtetett kapuk is használhatók az ingatlanba való bejutáshoz, legyenek azok lengő- vagy tolóajtók. Mindkét kaputípushoz használhat távirányítású kapumozgatót. A hajtás típusa lengőkapu esetén a kapu súlyától függ. Ha van egy tolóajtókapuja az ingatlanjához, ismernie kell a hosszát és esetleg a súlyát. Kérjük, adja meg ezeket az információkat a kapumozgató berendezés vásárlásakor, hogy elkerülje az automata kapu teljesítményének alulméretezését és a kapu nem megfelelő működését. Ha egyszerre szeretne automata bejárati kaput és automata garázskaput, akkor érdemes mindkettőhöz ugyanattól a gyártótól származó kapumozgatót választani. Ebben az esetben az automata garázskaput és a bejárati ajtót is egy távirányítóval tudja majd vezérelni.

https://www.daibau.sk/clanok/1231/automaticka_garazova_brana_motory_garazovych_bran#smart-door-sro

Scroll to Top