Garázskapu szekcionált garázskapun

Mi az a garázskapu

A szekcionált garázskapun található személybejáratot garázskapunak is nevezik. Az ügyfelek elsősorban akkor igénylik ezeket, amikor egy átjárót használnak anélkül, hogy feltétlenül kinyitnák az egész kaput. Így nem kell minden esetben a garázskaput hajtania. Ezáltal az ügyfél megkíméli magát az ajtót, a garázskapu működtetőjét, és megakadályozza a hő- vagy hidegszivárgást a garázs területéről.

Helyszín és tartozékok

A garázskapuk különböző helyeken lehetnek a garázskapun. Leggyakrabban az ügyfél azt kéri, hogy a garázskapu közepén helyezzék el őket. Az ügyfél a szekcionált kaputól jobbra vagy balra is elhelyezheti. A garázskapu gyártója számára ez nem jelent problémát, adja meg pontosan ezeket az adatokat a garázskapu árajánlatkérésben. A garázskapuk különböző tartozékokkal is fel vannak szerelve. Egyes ügyfelek megkövetelik az ún. Brano, valakinek szüksége van egy kerek fogantyúra kívülről és egy szabványos fogantyúra belülről. Ezek mind olyan szabványos követelmények, amelyek nem növelik jelentősen a garázskapu árát.

Színek és design

Az ajtó általában ugyanolyan színű és kialakítású, mint maga a kapu. Határozza meg, hogy a garázskaput keretező alumíniumkeretet az ajtó színében szeretné-e, vagy inkább egy olcsóbb, festetlen változatot szeretne. Ezáltal az ajtó körül alumíniumkeret marad. Ezután határozza meg, hogy mit fog mozgatni a személyzeti bemeneten keresztül. Ha például egy kerékpárt kell áthelyeznie az ajtón, kérjen árajánlatot egy úgynevezett garázskapuval ellátott garázskapura. csökkentett küszöbérték. Kicsit drágább, de szükséged lesz rá, hogy kényelmesen tudd mozgatni a tárgyakat.

Garázskapuk és üvegezésük

A különböző szellőzőablakok nemcsak magán a garázskapun, hanem a garázskapun is alkalmazhatók. Az ablakokat általában a garázskapura egy szekcióban vagy az ajtó magasságának megfelelően az egyes szekciókra helyezik fel. Az ablakok általában téglalap vagy négyzet alakúak. Egyes ügyfelek kerek ablakokat szeretnének, amelyek biztosítása szintén nem jelenthet gondot. Adja meg részletesen, hogy milyen legyen az ablakok megjelenése, az üveg kívánt keménysége és az üvegezési keretek. A garázskapu keretéhez hasonlóan ezek is lehetnek eredeti színűek vagy a garázskapu színéhez igazodóan festettek. Az eredeti üvegkeretek általában fekete vagy fehér színűek.

Scroll to Top