Garázskapu szerelvénnyel

A szekcionált, felhúzható, kétszárnyú vagy bármilyen más garázskapu addig marad a garázsban, amíg nem biztosít megfelelő beépítést.

A megrendeléstől a szolgáltatásig

Amikor új garázskapu vásárlásán vagy a régi lecserélésén gondolkodik, sok mindent át kell gondolnia. Milyen lesz a kapu megjelenése, színe, méretei. Hogyan illik a vakolathoz, az ablakokhoz vagy a bejárati ajtóhoz. Függetlenül attól, hogy az autók tájkép vagy portré módban haladnak át rajta. Mennyi helyet foglal el a garázsban. Milyenek lesznek a termikus tulajdonságai, és mennyi ideig fog tartani. És végül ki fogja biztosítani Önnek a kapu szükséges javítását és karbantartását.

Garázskapu és az Ön elképzelései

Mindezeket az elemeket a szállító által kínált ár tartalmazza. Ezért a kezdetben leírt alapelemekkel kell rendelkeznie. Az utolsó tétel mindig a kapu ára, amely tartalmazza az Ön tervezési igényeit. Jó ötlet előre megbeszélni a szállítóval az Ön igényeinek megvalósíthatóságát. Nem minden, amit a garázskapuval kapcsolatban elképzel, mindig a legjobb. Egy tapasztalt szakembernek tudnia kell, hogy mi felel meg a legjobban az Ön egyedi igényeinek és körülményeinek.

Telepítés és garázskapu

Ha nem szeretné, hogy a megrendelt ajtó leszállítása után problémája legyen, adja meg a megkeresésben, hogy beépítéssel ellátott garázskapura van szüksége. Ez általában lényeges információ a szállító számára. Ha saját maga szeretné beszerelni az ajtót, a kivitelező nem felelős a garázskapu nyílásának kialakításáért. Más szóval, az, hogy hogyan illeszted be a kaput, az a te problémád. Ebben az esetben azonban a szállító általában nem vállalja a szokásos 2 éves garanciát. Hacsak nem dolgozott korábban garázskapu szerelőként, nem ajánljuk ezt az alternatívát.

A garázskapu beépítéssel a legelterjedtebb és leghatékonyabb megoldás. Az a vállalkozó, aki nem akar problémákat a kapu szállításával és beépítésével kapcsolatban, önként és ingyenesen eljön Önhöz, és személyesen ellenőrzi az építési területet. Alternatívaként küldje el a projektet, és ellenőrizze, hogy a tervezett építési körülmények alkalmasak-e ennek vagy annak a garázskaputípusnak a beszerelésére. Mind Ön, mind a kivitelező elkerülheti az időbeli késedelmeket és a későbbi épületmódosítások esetleges pénzügyi többletköltségeit.

Scroll to Top