Garázskapuk ára

szekcionált garázskapu

A garázskapu ára fontos tényező.

A garázskapu ára számos, az ajtóra vonatkozó feltételtől függ. Mindenekelőtt azt kell mérlegelnie, hogy naponta, naponta többször vagy csak időnként fogja-e használni a kaput. Ennek megfelelően határozza meg a kapu típusát – szekcionált, felüljáró vagy lengőkapu. Gyakoribb használat esetén válasszon minőségi szekcionált ajtót, amelyet biztonságosan és kényelmesen lehet kinyitni. A szekcionált kapuk nyitásához olyan típusú kapumozgatót válasszon, amely képes megbirkózni a kapuval szemben támasztott összes követelménnyel. Egy másik fontos tényező az ajtó szigetelése és annak hatása a hőnek a garázsban tartására. Ez hatással van a későbbiekben energiára fordított pénzösszegre is. Ha ez az érv fontos az Ön számára, válasszon poliuretánhabbal szigetelt szekcionált ajtót. Ezek az ajtók az ajtó oldalán és a szekciók között is tömítésekkel vannak ellátva. Ez megakadályozza, hogy a kapu mozgása során túlzott hő távozzon.

Garázskapu működtető és annak hatása az árra.

A garázskapu nyitó is kezeli a megnövekedett igénybevételt, de ez egy olyan tényező, amit a „garázskapu ára ” tételben fog látni. Itt meg kell határoznia néhány tényezőt, amelyek befolyásolják a garázskapu nyitó árát. Először is, ez az ún. a meghajtóerő, amely a kapu súlyán alapul. A kaput nem kell személyesen lemérnie, csak mondja meg a szállítónak a kapu méreteit és a kapu anyagát. Egy tapasztalt kereskedő ezekből az információkból ki tudja számítani a kapumeghajtás konkrét típusát. Azt is kérheti, hogy az átjárója rendelkezzen néhány nem szabványos funkcióval, de ezekért felárat kell fizetnie. Röviden, a „garázskapu ára” egyenes arányban növekszik az üzemeltető által teljesítendő funkciók szükséges számával.

Különleges jellemzők és azok hatása a „garázskapu ára” tételre.

A speciális garázskapu nyitó funkciók lehetnek például az ajtó mozgásának megnövelt sebessége. Ez a funkció olyan garázsok esetében jó, amelyek forgalmas helyen találhatók, és a lehető leggyorsabban a garázs biztonságába kell jutnia. A minőségi meghajtók rendelkeznek ezzel a funkcióval, de ez nem szabványos. Egy másik különleges funkció, amely nem tűnik különösen veszélyesnek a „garázskapu ára” tételben, az a funkció, hogy az ajtót okostelefonon keresztül vezérli és felügyeli. Ez az egyre népszerűbb funkció csak egy internetes átjáró megvásárlását és a megfelelő program letöltését igényli a mobiltelefonra. A LiftMaster működtetők esetében ez a MyQ technológia. Ezután a háztól bármilyen távolságból vezérelheti a kaput, illetve figyelemmel kísérheti annak állapotát és mozgását.

Scroll to Top