Garázskapuk

Ezek az ötletek segíthetnek a lakástulajdonosok biztonságának, kényelmének és energiahatékonyságának növelésében, miközben innovatív funkciókat biztosítanak a garázskapu számára.

Intelligens garázskapu alkalmazással

Mobilalkalmazással vezérelhető garázskapuk. A felhasználók kinyithatják és bezárhatják az ajtókat, időbeosztást állíthatnak be, és értesítést kaphatnak az ajtók nyitásáról vagy zárásáról. A LiftMaster kifejlesztette a Myq alkalmazást, amelyet egyszerűen letölthet a mobiltelefonjára, és a garázskapu az Ön irányítása alatt áll, bárhol is legyen.

Napelemes garázskapu

Napelemes ajtónyitó rendszer, amely külső áram nélkül működteti az ajtónyitó rendszert. Tartalék áramforrásként szolgál áramkimaradás esetén, vagy ha a garázskapu olyan helyen van, ahol a kapumozgató valamilyen okból nem csatlakoztatható az áramellátáshoz.

Intelligens világítás

A garázskapunyitó részét képezik a beépített érzékelők, amelyek automatikusan bekapcsolják a világítást, amikor a garázskaput kinyitják vagy bezárják. Minden alkalommal, amikor a kapu megmozdul, az energiatakarékos LED-világítás bekapcsol. A világítás automatikusan kikapcsol, ha a garázskapu 2,5 percig nem működik.

Többrétegű szigetelt ajtók

A szekcionált garázskapukhoz használt szendvicspanel-rendszer kiváló hő- és hangszigeteléssel rendelkezik. Az ilyen technológiával gyártott garázskapuk műhelyként vagy szabadidős területként használt garázsokba is alkalmasak. A gyártó két acéllemez közé nyomás alatt poliuretánhabot fecskendez. Ez a technológia a hő- és hangszigetelés mellett a garázspanelek megfelelő szilárdságát is biztosítja.

Testreszabható kialakítás

Lehetőséget kínálnak arra, hogy az ajtó megjelenését az Ön egyedi igényeihez igazítsák, beleértve a színt, a stílust és a beillesztett ablakokat. A Duraprint ajtónyomtatási technológia segítségével bármilyen mintát el tudunk készíteni a garázskapu felületén az Ön tervei szerint. A fényt kedvelők számára a garázskapuk bármilyen üvegfelülettel rendelkezhetnek, beleértve a teljes üvegezésű garázskapukat is.

Automatizált érzékelők a záráshoz

Különösen a közös garázsok be- és kijárataihoz csatlakoztathatunk olyan érzékelőket, amelyek automatikusan bezárják a garázskaput, ha az a fogyasztó által megadottnál hosszabb ideig marad nyitva. Egy másik lehetőség egy időzítő beépítése, amely a garázskaput egy meghatározott napszakban nyitja és zárja. A garázskapuk összes automatizált funkciója kombinálható a ház vagy a garázs egyéb intelligens funkcióival. Leggyakrabban az ügyfelek olyan riasztórendszerrel kombinált rendszert kérnek, amely figyelmezteti a tulajdonost, ha illetéktelen behatolásra tesznek kísérletet, vagy ha a garázskaput engedély nélkül nyitják ki.

Garázskapuk vésznyitással

Az olyan garázsok esetében, ahol a garázskapun kívül más bejáraton keresztül nem lehet bejutni, célszerű vészhelyzetben nyíló garázskaput biztosítani. Ez egy egyszerű rendszer a garázskapu kézi nyitására a garázson kívülről, áramkimaradás vagy a rendszer meghibásodása esetén.

Scroll to Top