rolovacia brána

Gördülő garázskapuk

Ismerje meg a gördülő garázskapukat és azok előnyeit.

A gördülő garázskapuk, valamint a szekcionált (szekcionált) kapuk gyakorlatilag bármilyen garázsba beépíthetők. A különbség a kapu felszerelésének különböző változataiban van. Gördülő garázskapukés felszerelhető a tervezett garázsnyílás mögé, a garázsnyílás elé vagy a nyílásba .

A tekercselődoboz lehet látható vagy láthatatlan. Ha azt szeretnénk, hogy a doboz belülről vagy kívülről láthatatlan legyen, akkor előre meg kell terveznünk a helyét az új épületen, mert az épület részleteit ennek megfelelően kell beállítanunk. Ha nem új építésű, akkor lehetőség van különböző dobozok közötti választásra, hogy azok a lehető legkevésbé feltűnőek legyenek.

Kialakításuk és műszaki kialakításuk miatt különösen alkalmasak kisebb garázsokba: szinte alig foglalnak helyet a garázsban. Szerkezeti módosítások nélkül beépíthetők egy már megépített garázsba.

A döntést befolyásoló tényezők, amikor egy feltekerhető garázskaput választ az Ön ingatlanához.

Elegendő figyelmet kell fordítania a garázskapu típusára. A garázskapunak mindenekelőtt funkcionálisnak, jó minőségűnek és biztonságosnak kell lennie. Ez persze nem küzd a kapu esztétikai oldalával. Az ajtó megfelelő típusának, kialakításának vagy színének kiválasztásával a garázsnak tökéletesen illeszkednie kell a házhoz. A piacon többféle garázskapu létezik, és mindegyiknek megvannak a maga jellemzői. Ez a cikk segít kiválasztani egy olyan kaput, amely minden igényt kielégít, és hosszú évekig szolgálja Önt.

Mielőtt garázs- vagy ipari kaput választ, tisztázza a szállítóval nemcsak az igényeit, hanem a rendelkezésre álló műszaki lehetőségeket is.

A leggyakrabban használt kaputípus minden bizonnyal a szekcionált (szekcionált) kapu. A kapuszárny 40 mm vastag szendvicspanelekből áll, amelyek biztosítják a hőszigetelést, valamint a kapu nagy mechanikai ellenállását. A függőleges vezetősíneket általában az építési nyílás belső oldalán helyezik el, és a vízszintes sínekhez csatlakoznak. A szekcionált (szekcionált) ajtó a garázs mennyezete alatt nyílik. A szekcionált (szekcionált) kaput általában elektromos meghajtással működtetik, és ennek köszönhetően kívülről kézzel nem lehet kinyitni vagy felemelni.

Szekcionált kapuk vagy szekcionált kapuk a gördülő kapukkal szemben.

Bizonyos esetekben azonban nem tudjuk a szekcionált (szekcionált) kaput a garázsnyílásba illeszteni. Például, ha nincs elég hely a mennyezet alatt. Ez az, amikor te jössz. gördülő garázskapu. A gördülő kapu keskeny lécekből áll (77 mm magas és 20 mm vastag). Ezeket elektromos meghajtás segítségével tekerik fel egy görgőre. A görgő egy fémdobozba zárható, amelynek oldalnézetre kb. 30×30 cm-es. Így csak minimális hely szükséges a telepítéséhez. A görgős garázskapukat belülről, kívülről vagy közvetlenül a garázsnyílásba szerelik be… Leggyakrabban azonban kívülről szerelik be a homlokzatra, így nem foglal helyet a garázsban.

Scroll to Top