Ipari kapu – a vállalat kapuja

Egy vállalat ipari kapuja nem olcsó mulatság. Ha egy gyártó- vagy raktárcsarnokot szeretne építeni, az ipari ajtó kiválasztása a prioritási listán előkelő helyet foglal el..

Az ipari kapuk különböző típusai

Ipari garázskapuk, tűzzárak, gyorskioldású kapuk mind hatékonyabbá tehetik a termelést. És jelentősen időt, energiát és ezáltal pénzt takarít meg. Amennyiben Ön is használ rakodórámpákat, ugyanezen okokból hidraulikus hidakat és tömítőhüvelyeket is figyelembe kell venni. Ezeknek a termékeknek néhány technikai részletét Ön mint felhasználó nem ismerheti, vagy nem akar hosszú órákat tölteni a termék műszaki paramétereinek tanulmányozásával. Ezért a legjobb, ha a szakértők tanácsát fogadod meg. Egy jó hírű vállalkozó díjmentesen felajánlja Önnek a teljes műszaki dokumentáció elkészítését és egy részletes árajánlatot.

Az ipari kapu a vállalat számára a költségek tekintetében

Egy ipari kapu egy vállalat számára viszonylag nagy pénzügyi beruházást jelent. Fontos, hogy minél több információt szerezzen az ilyen típusú termékek megvalósíthatóságáról és beszállítóiról. Gyűjtsön össze minden rendelkezésre álló adatot a tervezett beruházásról (építési feltételek, rajzok, várható beruházási volumen és mindenekelőtt a termékigény). Tárgyaljon a kiválasztott beszállítóval a bemeneti adatokról. Az ideális helyzet az, ha a kivitelező felajánlja Önnek az építési lyukak felmérését és helyszíni konzultációt. Természetesen ingyen.

Ideális ipari kapuk

Az ipari épületek számára ideális kapuk a szekcionált kapuk. Itt a projekt véglegesítése előtt tudni kell, hogy a kapunyílásnak milyen építési követelményeknek kell megfelelnie. Konzultáljon erről, lehetőleg közvetlenül a kapu gyártójával. Általában a szekcionált kapuk beépítéséhez és működtetéséhez csak minimális követelményeket kell teljesíteni – a garázsnyílás mindkét oldalán legalább 10 cm-es bélést kell biztosítani. Ezután már csak azt a területet kell biztosítani, ahol az ipari kapu kicsúszik.

Ha biztonsági okokból nem szekcionált ipari kapukat – gyorskapukat, tűzgátló kapukat vagy egyéb speciális kapukat– kell felszerelni, keressen olyan gyártót, akinél többek között a referenciamegvalósításokat is ellenőrizheti. Ideális esetben közvetlenül a weboldalon kellene felsorolni őket.

Scroll to Top