otváranie brány

Kapunyitás – Intelligens technológia

Főoldal – Intelligens technológia

Az intelligens technológiák jelentős bónuszt jelentenek a különböző technológiák felhasználói számára a modern világban. Kereskedelmi szempontból az intelligens technológiák a lakásszektorban a legelterjedtebbek. Elektromos kapunyitás, a ház bejáratainak vezérlése, a fűtés, a világítás és különböző kifinomult technológiák vezérlése. Egyébként is, ezek a kényelmi eszközök arra szolgálnak, hogy megkönnyítsék az életünket, nem pedig arra, hogy bonyolultabbá tegyék. Ezért kell mindent megfelelően megterveznie, ha egy intelligens otthon kialakítását fontolgatja. Ideális esetben elkötelezett szakértők segítségével.

Hogyan működik az elektronikus kapuvezérlés

Az elektromos működtetésű távoli kapunyitás már elterjedt módja a kapu működtetésének. Egyszerűen telepítse a garázskapu nyitót vagy a kapumozgatót és a távirányítót. Alternatívaként a kapukat a falon lévő gombbal is vezérelheti. A távirányító egyszerűen kódolható, azaz csatlakoztatható a kapu működtetőjéhez, és a távirányító egyes csatornáival több objektumot is vezérelhet. A leggyakoribb távvezérlők két- vagy négycsatornásak. Ideális esetben a meghajtó és a meghajtók is ugyanazon márkájúak. Ha egy márkájú meghajtót egy másik márkájú meghajtó vezérlésére szeretne használni (pl. egy másik kapun), akkor egy ún. egy külső vezérlő, amely lehetővé teszi ezt.

A kapu csatlakoztatása az intelligens technológiához

A különböző gyártók többféle lehetőséget kínálnak a kapu elektromos nyitására a kapu Smart Technologies-hoz való csatlakoztatásával. A LiftMaster márka gyártója, a LiftMaster például a beépített MyQ technológia segítségével egyszerű csatlakozási lehetőséget kínál az internetre való csatlakozáshoz. Elengedhetetlen, hogy a kapu működtetője rendelkezzen ezzel az opcióval. Csatlakoztassa a routert a hálózathoz, és töltse le a MyQ alkalmazást a myliftmaster.eu weboldalról. Regisztráljon egy internetes átjárót, és adjon hozzá egy olyan eszközt, amely rendelkezik a MyQ technológiához szükséges felszereléssel.

Gyakorlati alkalmazások – Intelligens technológia a kapu vezérléséhez

Az intelligens technológia egy egyedülálló garázskapu automatizálási technológia és további funkciók, amelyekkel a világ bármely pontjáról okostelefon vagy számítógép segítségével felügyelheti és vezérelheti garázskapuját. Ezzel a technológiával például nyomon követheti, hogy távolléte alatt nem nyitották-e ki a kaput, vagy nem piszkálták-e meg. Alternatívaként tetszőleges távolságból nyithatja vagy zárhatja a kaput, például egy családtagja vagy, ha szeretné, a postás számára.

A Smart gate vezérlés legfontosabb előnyei

  1. Biztonsági figyelmeztetések : Az átjáró értesítést küldhet okostelefonjára, ha kinyitja vagy bezárja, vagy ha gyanús tevékenységet észlel.
  2. Integráció otthoni biztonsági rendszerrel : Az átjáró része lehet egy otthoni biztonsági rendszernek, és igény szerint élő videót vagy fényképeket szolgáltathat.
  3. Több kapu vezérlése : Az alkalmazás több kaput, például egy garázskaput és egy főkaput is vezérelhet egy helyről.
  4. Hozzáférés megosztása : Lehetőség a kapu vezérléséhez való hozzáférés megosztására családtagokkal vagy barátokkal.
Scroll to Top