ovládanie na brány a vráta

LiftMaster távirányító

Mi az a távirányító

A LiftMaster garázskapu távirányító az egyik legszélesebb körben használt technológia garázskapuk és bejárati kapuk esetében. Lehetővé teszi a kapuk és ajtók kényelmes működtetését anélkül, hogy ki kellene szállnia a járművéből vagy be kellene lépnie a házba. Bízzon szakértőinkben, akár egy meglévő kaput automatizál, akár egy teljesen új kaput tervez. Ez a termék olyan biztonsági funkciókkal van felszerelve, amelyek segítenek megbízhatóan biztosítani otthonát.

Biztonság az Ön otthonában

A vezérlő egyedi titkosítási technológiával van felszerelve, amely megakadályozza az illetéktelen hozzáférést. Minden garázskapu távirányítónak saját egyedi kódja van, amely a távirányítóba van beépítve. Ez azt jelenti, hogy ha valaki az Ön tudta nélkül akarna betörni otthonába, a megfelelő kód nélkül gyakorlatilag képtelen lenne erre. Az egységes rádióhajtás-technológia lehetővé teszi, hogy egyetlen távirányítóval vezérelje a garázskaput, a bejárati ajtót és a hajtás LED-es fényét.

A távirányító használata

A LiftMaster távirányító biztonsági funkciói mellett nagyon kényelmes és könnyen használható. Használata intuitív. A vezérlő elegáns, autós kulcsos kialakítású. A biztonsági kód értéke +2,0. 868 MHz-es frekvencián működik (kék LED). Egy vezérlővel akár 4 különböző kaput és ajtót is vezérelhet.

Távirányító kapukhoz

A LiftMaster távirányító biztonsági funkcióival és könnyű kezelhetőségével ideális megoldás otthona vezérlésére. Ha biztonságos és kényelmes módot keres a kapuk és ajtók vezérlésére, a LiftMaster távirányító tökéletes választás az Ön számára. Tegye kényelmesebbé és biztonságosabbá mindennapi életét.

Scroll to Top