Napenergia a kapumozgatókhoz

A fotovoltaikus paneleket használó napenergia okos megoldás a nehezen hozzáférhető műveletekhez. Ugyanakkor választ ad az energiatakarékosság gyakran emlegetett témájára is. A Solemyo egy napenergiával működő rendszer, amely lehetővé teszi a garázskapuk, kapumozgatók, közúti korlátok működtetését, amelyek olyan helyeken találhatók, ahol nincs lehetőség a hálózatra való csatlakozásra. Ez nagymértékben megkönnyíti ezen eszközök telepítését – nincs szükség földmunkára olyan helyeken, amelyek problémásak vagy nehezen megközelíthetőek a hálózatról.

Maximális biztonság

A napelemes készülék felszereléséhez nincs szükség a tartozékok kábelezésére a vezérlőegységhez. Ez azt jelenti, hogy nincsenek kábelátvezetések vagy sínek, amelyek kényelmetlenebbé tennék az életét. Egyszerűen csak helyezze a napelemes tápegységet egy megfelelő helyre, és hagyja, hogy a megfelelő vezérlőegység betöltse azt. A vezérlőegységgel való összeköttetés egy interfészmodulon keresztül történik, amely a hajtáson belül vagy a vezérlőegységben található. A rádiórendszer a 868 MHz-es felhasználói frekvencián működik, amely kevésbé interferencia-érzékeny. A 100%-os biztonság garantálása érdekében a rendszer két különböző csatornát használ. Az így kialakított eszköz nem csak egy jelet küld, amely a vezérlőegység parancsára reagál. Azt is jelzi, hogy a készülék jelen van és aktív, és jelzi Önnek, ha például váratlanul kereszteződik a biztonsági fotocellák között.

Napenergia – intelligens rendszer

A rádiórendszer a 868 MHz-es felhasználói frekvencián működik, amely kevésbé interferencia-érzékeny. A 100%-os biztonság garantálása érdekében a rendszer két különböző csatornát használ. Egy intelligens napelemes rendszer megkülönbözteti, ha a megerősített interferencia egy másik automatizált rendszerből származik, és képes a két rendszer által használt csatornákat elkülöníteni. Az egyes készülékek alján egy ledes lámpa jelzi a fogadott rendszer minőségét, a készülék működését vagy a készülék meghibásodását. Emellett villogva jelzi, hogy a napelemes készülék elegendő napfényt kap-e a töltéshez.

Scroll to Top