SMART garázskapu vezérlés

Garázskapu távirányító

A garázs vagy a bejárati ajtó távvezérlése biztonságos és kényelmes. A felhasználók szeretik, mert kényelmet és kényelmes bejáratot biztosít számukra az ingatlanhoz vagy a garázshoz. A kapu távvezérlésére többcsatornás távirányítót használnak. A leggyakrabban használt típusok a kétcsatornás és a négycsatornás távirányítók.

A távirányító használata

A távirányítóval a garázskapun kívül bármit vezérelhet a házban, amennyiben az eszköz azonos frekvenciájú. A garázskapu működtetőjének szállítója a működtető mellett általában egy nyomógombos ajtóvezérlőt és egy vagy két távirányítót is beszerel. Általában egy kis felár ellenében vásárolhat egy olyan eszközt, amely a router segítségével működteti az úgynevezett intelligens átjáróvezérlést. Ez egy egyszerű alkalmazás, amelyet letölthet mobiljára vagy számítógépére.

Az intelligens alkalmazás használata

Ezzel az alkalmazással könnyen és egyértelműen nyomon követheti az átjáró állapotát. Egy eszközre általában több különböző nyomkövető objektum is telepíthető. Így szemmel tarthatja, hogy egy kapu vagy egy kapualj véletlenül nem nyílik-e ki. Vagy a világítótestek, redőnyök stb. állapota. Az intelligens távirányító a felügyelet mellett a csatlakoztatott eszközök vezérlését is biztosítja. Kényelmesen felügyelheti és vezérelheti garázskapuját és egyéb csatlakoztatott eszközeit otthonától bármilyen távolságból. Ez különösen akkor hasznos, ha hosszabb időre hagyja el a házat. Vagy ha távolról kell kinyitnia vagy bezárnia egy garázskaput egy olyan felhasználó számára, akinek nincs távirányítója. Az intelligens eszköz telepítése szinte semmi időt nem vesz igénybe a vállalkozó számára. Ez csak egy kapcsolat a routerhez, amely aztán csatlakozik a garázsban telepített meghajtóhoz. Ennyire egyszerű a készülék üzembe helyezése, már csak az alkalmazás letöltése van hátra, és élvezheti az intelligens megoldások nyújtotta összes lehetőséget.

Scroll to Top