SMART kiállítás SICUREZZA

A milánói kiállítást látogattuk meg. A Chamberlain családhoz tartozó LiftMaster partnereink meghívására részt vettünk a rendezvényen, hogy megismerjük a SMART megoldások legújabb trendjeit.

Intelligens megoldások

Intelligens otthonok, vagyon- és személybiztonság, intelligens megoldások – mindez megtalálható volt az egyes cégek kiállításain. Szépen összeállítva és telepítve. Egy helyen gyűjtöttük össze a családi otthonok és a közterek intelligens technológiáival kapcsolatos legújabb információkat és trendeket. A tűzvédelmi kapuktól kezdve az automata működtetőkön át a helyi rendőrségi expozícióig.

Családi házak technológiái

A családi házak intelligens megoldásai ma már megérdemelt tiszteletet és sikert élveznek. A redőnyök vezérlésétől a teljes ház mobil telefonon keresztüli irányításán át a legfejlettebb megoldásokig. Első a biztonság, második a kényelem, és áttekintés arról, hogy mi történik otthon. Rendkívül fontos például a bejárati és garázskapuk mozgásának nyomon követése. A lakástulajdonosok online áttekintést kapnak a házuk vagy ingatlanuk bejáratainak állapotáról. Engedélyezhetik a belépést, megtagadhatják azt, de a technológia riasztja őket, ha valaki erőszakkal lép be.

Szép és inspiráló kiállítás volt. Mindenféle okos SMART megoldások mellett valami más is feltűnt. A 2008-as pénzügyi válságig a növekvő cégek kedvelt diszciplínája volt, hogy mindenféle kiállításon a legnagyobb és legdrágább bemutatóval túlszárnyalják magukat a prezentációkban. Megértem, de ez nekem mindig is valahogy fájt …. A válság után hirtelen ez a jelenség (a kiállítások és szakkiállítások) megszűnt annyira „kötelező” lenni a sikeres cégek számára.

Ár-érték arány

Már régóta nem követem a helyzetet, de most úgy látom, hogy kezdünk észhez térni. Az egyes fülkék méretét és becsületét megfelelőnek találtam az elköltött pénzhez és az előnyökhöz képest.

Képek a kiállításról itt : SMART kiállítás SICUREZZA | LinkedIn

https://www.linkedin.com/posts/marta-kosut-07796864_smarttechnologies-smarthomes-liftmaster-activity-7137808553473454081-jukz?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

Scroll to Top