LiftMaster dialkový ovládač na bránu

Távirányító a kapuhoz

A kapu, bejárati vagy garázskapu távirányítójának megbízható segítőjének kell lennie a mindennapokban. Akár a közös garázsokba, akár a mélygarázsba érkezik vagy megy.

Kapu a közös garázsba

A kollektív garázs kapuja általában problémát jelent. A kaput a közös területek több felhasználója is naponta használja, és a távirányító és a kapu kezelője egyre jobban igénybe veszi. Nem mindannyian kezeljük a dolgokat ugyanolyan türelemmel. Ezért a kapu távirányítója néha nem bírja a terhelést, és egyszerűen leáll. Másik lehetőségként elveszik. Alternatív megoldásként gazdát cserél. Ha az átjárót több tíz vagy több száz ügyfél ellenőrzi, ez problémát jelenthet. Képzelje el, hogy össze kell gyűjtenie az összes meghajtót, és újra kell kódolnia őket. Biztonsági okokból ez erősen ajánlott. Pontosan ugyanez történik akkor is, ha a garázskapu nyitója valamilyen oknál fogva leáll.

A parkolóházak, mélygarázsok és lakóparkok bejárataihoz tervezett távvezérlőnek könnyen és gyorsan beállíthatónak kell lennie. Ideális esetben úgy, hogy ne zavarja, vagy minimálisan zavarja a többi bérlőt. Ugyanakkor az érzékeny adatokat biztonságosan tárolja egy biztonsági mentési területen. A tárolási rendszergazdának könnyen hozzá kell férnie az egyes távoli átjáróvezérlők adataihoz, hogy hatékonyan és gyorsan tudjon segíteni.

Szakmai menedzser

A Lift Master távirányítót a menedzser vezérelheti a professzionális belépési menedzserrel a tömeges garázsbejáratokhoz. Ezzel az egyszerű kezelőrendszerrel hatékonyan tudja kezelni és vezérelni a Lift Master kaput és a távirányítót. Ez egy egyszerű irányítási rendszer. Elsősorban olyan területek bejáratainál használják, ahol nagy a mozgás. Néhány egyszerű lépéssel intuitív módon vezérelheti a programot az LCD-képernyő segítségével.

Scroll to Top